fredag 9 augusti 2013

Schema för nästa vecka


Efter en god nattsömn vaknade jag upp i morse och huvudvärken hade lättat och jag kände mig betydligt piggare och uppe på tårna än igår. TACK för alla fina peppande ord och krya tankar, det hjälpte massor! Igår vilade jag och åt glass - vilket bra recept!

Jag fick börja min morgon i spinningsalen tillsammans med 38 grymma cyklister. Vilket drag, vilket pepp, vilken energi. Bästa starten! 21 min backe - varav några backintervaller - sedan intervaller om 4,4,3,2,1 min och 1 min återhämtning mellan. Salen kokade. Härligt! Sparar all energi i hjärtat! :)

Nästa veckas schema ser ni nedanför! Klockan 19.15 ikväll går jag på semester, har en  vecka ledigt i sommar och det är nästa vecka - IRONMAN veckan! :) Då blir det bubblande på hög nivå!

Ikväll blir det god mat och firande av att semestern har börjat! :)

6 kommentarer:

 1. Woohooo!!! Nu laddar vi för fullt inför nästa helg Lina!! Tusan så skoj det ska bli :)

  SvaraRadera
 2. Åh va gött!!
  Ingen notering på söndagen? ;-)

  SvaraRadera
 3. Härligt att du mår bättre.
  Ha nu en fantastisk uppladdningsvecka!

  SvaraRadera
 4. Tack:) lovar att hälsa till lärarna :) skönt att du mår bättre nu. Jag får nog försöka ta ditt recept för jag mår fortfarande inte bra :( ännu värre idag, suck!
  Ha en superfin vecka och ladda <3 kramar ifrån Anna overenskommelsen.blogg.se

  SvaraRadera
 5. Åh va bra! Vila och glass låter toppen!! Ha en underbar Ironmanvecka :)

  SvaraRadera
 6. Hej. jag har läst din blogg i ca ett år nu. Varje dag. Hoppas du får en toppenvecka och att allt går super på Lör.
  Jag är från fågelfors igentligen och jag tror att du är jämngammal med min ena bror John. Våran pappa är 54 och ska ställa upp i sin första Ironman på Lör. Han och jag började springa samtidigt för två år sedan. Sen har han kommit vääääldigt mkt längre än mig. Från att varit en rätt så kraftig herre är han nu en vältränad pappa/morfar och vi är så stolta över honom.
  Lycka till nu Lina (jag ska dit o hejja på pappa och ser jag dig så ska jag hejja på dig med) mvh Angelica Livf fd Hellgren

  SvaraRadera