fredag 30 augusti 2013

Tjörn Triathlon Start imorgon


I eftermiddag rullar bilen mot Tjörn. Jag känner att kroppen inte fullt är hundra återställd sedan Ironman men jag hoppas att det går bra ändå. Jag är lite pirrig i magen. Min första lagtävling i  triathlon. En halv IM distans vilket betyder att jag ska springa 2,1 mil. Det kommer bli jobbigt! Nu är det inget nöta mala som gäller utan nu är det mycket som ska ut i benen, inte något jag är van vid. Jag vill vara trött när jag kommer i mål och jag hoppas att allt kommer fungera bra. Blir en omställning att "bara" springa.

Sist jag körde en halv IM distans var förra året i Sövde, då körde jag ensam och kom i mål på 5 h 14 min. Jag gillar ju mest att få nöta långt och länge men detta ska bli en rolig upplevelse och det ska bli kul att få stå på sidan av och heja lite också! :)

Nu gäller det att tagga till, hitta ett fokus och löparglädje! :)

14 kommentarer:

 1. Låter kul! Just att ha ett lag att jobba tillsammans med :-) jag ska heja på dig medan jag sliter och kämpar i bokskogen.

  SvaraRadera
 2. Rena vilan om man jämför med IM :)

  SvaraRadera
 3. Roligt med en ny upplevelse. Ha det superskoj!

  SvaraRadera
 4. Hehe 2,1 mil känns ganska långt i min värld. ;) Men lycka till! Tror det kommer gå toppen. :)

  SvaraRadera
 5. Lycka till med spingeriet:)

  SvaraRadera
 6. Lycka till, det låter riktigt roligt.

  SvaraRadera
 7. stort lycka till! det är något alldeles visst att tävla i lag, glädjen när det går bra blir liksom tredubblad (eller hur många man nu är i laget).

  SvaraRadera
 8. Önskar dig all lycka till! Hejja hejja! kram

  SvaraRadera
 9. Brukar man inte säga att man ska vila (återhämta sig" 2 veckor efter en så långt Iron man tävling? eller har jag fel?

  SvaraRadera