måndag 26 augusti 2013

Simning med ny dräkt


I höst kommer jag börja jobbet klockan 13 första dagen i veckan vilket innebär att jag kommer morgonsimma varje måndag morgon, helt perfekt. Bästa och skönaste starten på veckan. Det kommer bli superbra! Bassängen öppnar 06.30, jag väljer att komma dit strax efter klockan 7 då många redan är klara och chans att få en egen bana är större! :) 

I morse löste jag nytt årskort och invigde min nya simdräkt. Första passet inomhus 25 meters bana och utan våtdräkt. hur skulle det kännas?

Hoppade i bassängen, jag fick en egen bana, lyx!! Tog några armtag och plötsligt var kaklet och väggen redan där, jösses så fort 25 meter gick. Det kändes som att jag vände hela tiden. Har jag blivit snabbare mån tro? :) Saknar redan 50 meters banan. Annars fick jag bra flyt, simningen känns ljuvlig och jag tror att jag blev lite snabbare idag med mina nya dräkt, mycket sitter i utrustningen ;)

Frukosten är nu i magen och jag tänkte hinna med ett pass till innan jag börjar jobba... nu i höst ska jag inte slarva med styrketräningen, jag ska bli stark och uthållig! :)

7 kommentarer:

 1. Kommer även jag ta nya tag med styrkan, är ju grymt kul med muskler! :)

  SvaraRadera
 2. Låter som en riktigt härlig start på veckan med sådana måndagar!
  Själv hoppas jag att förkylningen skall ge med sig helt så jag kan börja träna som vanligt nu!

  SvaraRadera
 3. Bästa starten, måste också ta tag i styrkan, undrar bara hur jag ska få in all träning jag vill plus vila. Men vill man så går allt!

  SvaraRadera
 4. Härligt med lite nyutrustning och höstplaner.

  SvaraRadera
 5. kul att vara tillbaka i gymmet igen! och hösten känns lovande, såg på Instagram om ultraplaner, så spännande! passar ju dig perfekt!

  SvaraRadera
 6. Letar efter en bra simdräkt med ben men inte tagit steget och beställt ngn ännu...
  Vilken är det du har köpt? Är du nöjd? :)
  /Jennie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Jennie!
   Jag har speedos och den köpte jag på intersport. Jag är supernöjd, den är skön i vattnet, bekväm att ha på sig! Hoppas du hittar en som känns bra för dig!
   /Lina

   Radera