måndag 24 juni 2013

3 km sim och Spinn


Simmarveckan är igång i Varberg och bassängen kommer nog vara något begränsad under veckan. Men idag fick jag en bana helt för mig själv. Var på plats tidigt och började mata längder. Tiden går så himla fort när man räknar längderna. 3000 meter gick på cirka 55 min ( plus minus ) idag. 

Ibland känns det som att kroppen har hittat ett fast läge, en högsta lägsta fart som jag kan hålla under en lång tid, vill så gärna bli något snabbare och bättre. Det kommer nog visa sig under tävlingen. Simningen under Ironman är lite jobbig, så mycket folk överallt och väldigt lätt att få smällar på kroppen, i år ska jag nog simma med glasögonen under mössan ( de åkte av förra året, fick som tur var fatt på dem ), lite läskigt! Men man får ta det lugnt och verkligen fokusera på sig själv och sina andetag så brukar det efter en stund kännas riktigt bra. 

Mycket folk i simstarten! Bild från Ironman Kalmar 2011. I år kommer det var mycket mera folk! Efter simmet for jag till gymmet som bara ligger ett stenkast från simstadion och hoppade på spinningpasset. 

Det blev backar varvat med snabbt tempo. Bra att chocka benen! 
Älskar verkligen att trampa och känna hur benen får jobba. 


Det var starten på min vecka, alldeles perfekt! Ser fram emot en ny träningsvecka! 
Hoppas ni får en underbart härlig dag! :) 
4 kommentarer:

 1. Härligt det ser ut, mmm skulle de inte vara för simningen skulle triathlon locka =)
  kram

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar start!! Lite läskigt att simma när det är så där trång tycker jag. Det var det på vansbro med...Men du simmar väl ifrån alla :D

  SvaraRadera
 3. Åh vad härligt! Jag tror att det kommer gå jättebra för dig när det är dags <3 trodde aldrig jag skulle gilla simningen så pass mycket. Det gäller även cyklingen ute. Är så glad att jag hittat detta. Nästa år tänkte jag delta i Varberg på triathlonet :)
  Kramar ifrån Anna overenskommelsen.blogg.se

  SvaraRadera
 4. Vad bra att du hittat en bra lägsta-tempo. Skönt när man känner att det "flyter" på ett bra sätt! :-)

  kram M

  SvaraRadera