onsdag 26 juni 2013

OnsdagsDubbel


Regnet vill inte släppa Västkusten. Idag har det nästan regnat hela tiden förutom i morse då jag var uppe och hoppade i bassängen. En lös längd en hård längd, tryckte på i armtagen. Räknade längderna till en början men sen blev tankarna distraherade av något annat så jag tappade bort mig och simmade mera på känsla och struntade i räkningen. En timmes simning fick starta min dag idag. Skönt!

Morgonpigg och laddad! 
Efter simmet var det dags för löpning. Återhämtninglöp. Kände att benen sega efter cykelintervallerna igår. Det fick bli en skön tur i vår finaste Påskbergsskog. Så fantastiskt grönt, vackert och mjukt härlig underlag.Jag har även hunnit till sportaffären och provat ett par Asics Gel Nimbus 15. Letat överallt efter ett par Noosa men verkar vara slut överallt i min storlek. Frågan är vad man ska välja. Om jag ska köra på ett säkert kort och välja Asics igen, inte lång tid kvar till Ironman...


11 kommentarer:

 1. Dessa skor var iaf snygga. Rosa och fina:)

  SvaraRadera
 2. Wow, vilken skog!!! Den vill jag springa i!

  SvaraRadera
 3. Nimbusen har jag kört med i flera år och varit riktigt nöjd med. Nu har jag dock gått över till en sko med tunnare sula för att förhoppningsvis lära mig att bli lite lättare på foten och inte sätta i hälen fullt så mycket som jag gör nu. Nimbus rosa är ju grymt snygga iaf! :)

  SvaraRadera
 4. Så kul med ett dubbelpass! Jag blir avundsjuk på löpningen, inte lika avundsjuk på simningen :)

  SvaraRadera
 5. Snygging!!
  Jag älskar Asics och tycker deras skor är super! Kör på det...

  Gud vad spännande att följa dig! Du är så jäkla grym, otroligt imponerad av ditt hårda jobb!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Vilken tur att de höll uppe när du simmade :) det har regnat här med, tråkigt. Skorna var ursnygga :) jag hade nog kört på de säkra kortet. Det är ju inte lång tid kvar nu. Önskar dig lycka till med beslutet <3 kram ifrån Anna overenskommelsen.blogg.se

  SvaraRadera
 7. Asic är grymme, älskar mina. :-) Snygga!! :-)

  SvaraRadera
 8. Jag har gjort precis som Anki... Kört med Nimbus i flera år och varit toknöjd med dom, men har nu bytt till lite lättare skor. Och jag tycker faktiskt att jag fått ett lättare löpsteg på köpet!

  SvaraRadera
 9. Nimbusen var snygga men som jag sa tidigare testa trainern hellre. Tycker nog Nimbusen är lite väl tung. Har alltid kört 2150/2160 tidigare (ungefär samma vikt) och tycker de känns som pjäxor. Mycket bättre känsla i lite lättare skor. Peter springer maran i betydligt lättare skor än så. Nu tränar han visserligen alltid i lättviktsskor och är van vid det, men tycker absolut du skall testa lättare!!

  Du verkar ju ta tillvara på naturen och havet ändå trots att du jobbar så du får njuta lediga mornar, kvällar o helger. Vi har semester om 1,5 vecka. Blir en tripp till fjällen, en vecka på Öland och två veckor hemma snickrande på friggebod/växthus.

  SvaraRadera
 10. Finns inte skorna att skicka efter? Är ju så viktigt att hitta några som man trivs med.
  Kram

  SvaraRadera