måndag 17 juni 2013

Swim & runners high


Morgonen började i bassängen. Kyliga vindar idag igen men vattnet kändes bra med våtdräkten på. Jag är kär. Underbar känsla i vattnet. Att få andas in frisk luft. Underbart! 

Smörjer in mig varje gång nu i nacken för och undvika skav och det funkar toppen! 

En timme i bassängen gick väldigt fort. En nötande känsla med lite fartintervaller och fokus på andningen. Simningen jag fortsätter att känna kärlek för dig!

Hoppade i löpskorna och från första steget kändes det fint i benen. Lät kroppen bestämma tempot och idag ville den springa fort. Bra känsla hela vägen. Vinden blåste både mot mig och med mig. Den friska luften gav mig mycket syre. Älskade löpning! En sådär härlig runners high feeling mötte min kropp. 

12 km på 55 min. Supernöjd! Det är som att jag behöver en lång uppvärmning i form av cykel/sim för att löpen sen ska kännas bra. :) 

Bästa starten på veckan, helt klart! 

8 kommentarer:

 1. Gud så härligt med all träning!
  Själv har jag fått ont i halsen. Förmodligen det som gjorde sig påmint redan under Vättern i helgen även om jag inte förstod det då..:(

  SvaraRadera
 2. Galet skönt! :-) Jag fattar precis! Fina skor!!! :-)

  SvaraRadera
 3. Åh härligt!! Grymt bra sprunget ju :D

  SvaraRadera
 4. Bra klös i löpningen! Körde ett tyngre backpass i dag och kan bara konstatera att geparden fortfarande finns där ready to run, perfekt inför STOCKHOLM ULTRA MARATHON den 4 augusti!

  SvaraRadera
 5. Du är så snabb!!! Bra jobbat! :-)

  SvaraRadera
 6. Du verkar bli snabbare och snabbare hela tiden, fint jobbat!! :)

  SvaraRadera