fredag 14 juni 2013

Fredagssim och spinn!

Vädret har verkligen slagit om nu. Stormvindar som blåser i håret. Det var motvind i simstadion idag. Lite tyngre att simma men och andra sidan ger det mer träning. Försökte simma med lite mera fart idag. En 50a lös och nästa hård och så vidare. Kalla vindar men i vattnet var det varmt, våtdräkten håller bra värme, jag gillar den väldigt mycket. Inget skav idag heller så vaselinet är toppen att använda.

Jag hoppas på ett lugnt vatten och en blå himmel i Kalmarsund när vi står där och sjunger just idag är jag stark, då är tårarna är inte långt borta! :) 

Dagen har sedan fortsatt med mera träning. Guidade mina cyklister genom berg och dalar. Svettigt med pulshöjande intervaller! Starkt gäng och benen fick jobba! En perfekt fredagsstart!

Den bästa nyheten av alla idag är att min bästa vän har fått en liten son! :) stort grattis!!! :)5 kommentarer:

 1. Vad har du för dräkt? Prisklass? /H

  SvaraRadera
 2. Hoppas det lugnar ner sig lite med vindarna. Vilken lycka, att få ett barn är bland de finaste man kan få <3 kram ifrån Anna overenskommelsen.blogg.se

  SvaraRadera
 3. Får något religiöst i blicken när jag ser en sådan där underbar utomhusbana!

  SvaraRadera
 4. Jag är lite nyfiken på vilken spinn utbildning du gått? Har ju testat nu som ledare på mitt jobb under en tid och bestämt mig för att fortsätta (TVEKLÖST..HAHA) och då även investera i en licens till hösten. Kom gärna med förslag!

  SvaraRadera