söndag 16 juni 2013

SöndagsBrick


Regnet öser ner utanför fönstret. Riktiga åskskurar. Just nu är det härligt att vara inne och kura med lite pyssel. En plåt fröknäcke är i ugnen, paleokladdkaka ska göras till kvällsfikat, matlådor för veckan ska styras upp. 

Träningen är gjord. I morse var jag på min sambos spinningpass. Jag måste hylla han som instruktör, så duktig! han förmedlar en sådan känsla så man tror man är ute och cyklar. Han får mig att ge det lilla extra genom bra peppande ord. Jag älskar att han ger sådan energi, det smittar av sig till alla i salen. Är så glad att han blivit spinninginstruktör för det passar han så bra. Ett grymt backpass! 

Sedan blev det run off bike! Lugn löpning som kändes bra i benen! För att sedan avsluta med några coreövningar, bland annat på bosu, grymt redskap! 

Något annat kul är att en del av min tävlingsoutfit kommit, men sitter väldigt tajt, får se om jag måste byta storlek. Riktigt knallrosa var det i alla fall, fick nästan en chock! :) men jag gillar det! 

Nu tillbaka till sysslorna i köket! 7 kommentarer:

 1. Svårt att säga ur den vinkeln, men den ser inte för liten ut (?) Jag brukar inte gilla rosa, men du var riktigt snygg i den färgen! :-)

  SvaraRadera
 2. Tycker inte heller den ser för liten ut, men om den känns tight ska du nog fundera på att byta. Tight (som i rörelsebegränsande) är ingen skön känsla på tävling!

  SvaraRadera
 3. Va kul!!! Ni verkar ju vara som gjorde för varandra :) Det är skoj att ha samma intressen :)

  SvaraRadera
 4. åh vad du hunnit med, märks att jag inte hunnit läsa bloggar på några dagar! 4 km sim, galet! och vilken fin tävlingsdräkt! har du den under våtdräkten när du simmar? stormvindar fick vi verkligen känna på i helgen! och vad roligt att E börjat som instruktör! kram!

  SvaraRadera
 5. Perfekt med en kunnig coach på hemmaplan! Snygga kläder. :-)

  SvaraRadera
 6. Härligt att gå på inspirerande spinningpass och ännu bättre om det är ens respektive ju.
  Snygga kläder.

  SvaraRadera
 7. Perfekt, så kul att han hittat till intstruktörsrollen <3
  Ja, nu hoppas jag att benen vill hjälpa mig i mål :D
  Det är ju rätt segt som det är efter cykel annars.
  Viljan att komma i mål kommer att ta mig över linjen ;P
  Kram

  SvaraRadera