tisdag 29 november 2011

SpinnHög och styrka!

Planerna är i full gång inför 3h spinningen. Det kommer bli grymt! Har en fråga till er läsare!!

om du fick välja ett tema på en spinningklass, vad skulle det då vara? :)


Jag har varit lite småtrött hela dagen. Men när jag satte mig på sadeln idag så kom energin. Det kändes som att hela kroppen lyste och jag kände mig stark. Energin på topp! Även hos mina deltagare!CM kämpade på friskt!
 Åh när tiden var ute, när vi hade kört ut det sista så ville jag bara ha meeer!
75 min är inte nog, inte ikväll, jag var inne i cyclehigh moment!Men mer cykel blev det inte utan vi körde ett pass i gymmet. 


Övningarna som stod på schemat:

marklyft och bänkpress 4*4 reps vardera 
dips med gummiband 3*15 reps 
knees to elbows 3 set så många jag orkade
Mage på boll 3*20


Marklyft  


 
Bänkpress
Knees to elbows

mitt sista set, lite trött så kommer inte riktigt ända upp, riktigt jobbig övning

utgångsläget 

svingar upp benen

knäna ska toucha armbågarna, liten bit kvar på den här

och fäller benen neråt igen


Jag laddar redan för morgondagens träning.
Ben och kanske in i simbubblan igen. 

Träningsendorfiner!

5 kommentarer:

 1. Tema på 3 h-spinn... hmmm. Jag tycker ni borde sätta upp en projektor i taket och visa cykelfilmer/triathlonfilmer som motivation. Så kan ni varva det med sånna där filmer som är filmade från sadeln så att man kan "åka" med i fina miljöer. Det skulle jag gilla!

  SvaraRadera
 2. tema? Tja som föregående talare förslog verkar grymt häftigt!

  Vid ett tillfälle körde vi en uppdelning av tre timmars i block om intervall (Inte tokjobbiga dock), backe och lite "mind", soft, böljande landskap lite fartsträckor. Filmtema kankse? Världen runt, typ tre värdsldelar..eller inte.

  Återigen så roligt att få se bilder på vilka övningar du kör! För jag är så fräck att jag snor några av dessa och lägger in i min egen styrketräning;) den där knä till armbåge ska bli intressenat..frågan är om jag överhuvudtaget orkar hänga i stången *skratt*

  SvaraRadera
 3. Knees to elbows är riktigt tungt, men bra övning! De där gummibanden som du har till dipsen - finns de på gymmet eller har du inhandlat dem själv nånstans? Vi har ju såna på crossfitgymmet och de är verkligen superbra. Finns dock inga gummiband på mitt friskisgym så jag funderar på att köpa in ett själv men vet inte var man kan köpa dem. Vet du?

  SvaraRadera
 4. Kul med bilder igen och du ser verkligen urstark ut! Bra med tips också, jag fastnar ofta i samma och samma övningar på gymmet...

  SvaraRadera