måndag 15 april 2013

Cykelbubblat igång veckan

Känns skönt att vara hemma i lugna Varberg igen. Att bo i en storstad lockar inte en lantis som mig! Hade lyxen och bli bjuden på riktigt god lunch idag, en sagolik räksallad!

Är tillbaka med en stor verktygslåda, full med massa bra redskap att använda. Nu ska jag repetera allt vi gjort i veckan och försöka praktisera mina kunskaper på någon.

Idag har jag äntligen fått cykelsvettats. 2 h och 15 min i bubblan. Kände mig stark i Benen. Tyvärr inomhus men hoppas snart på ett första pass utomhus. Min kärlek ska få lite omvårdnad först, jag tittade till den idag och jag längtar nu efter varmare väder, regnfritt och sol! :) vi kommer få många grymma och härliga timmar tillsammans jag och min cervelo.

Det är cykelglädje i hela kroppen när vi två blir en! :)8 kommentarer:

 1. Mums, den där salladen såg riktigt god ut och jag förstår att du längtar ut. :)

  SvaraRadera
 2. Kan tänka mig att du längtar ut på vägarna nu!! Nr 205 kommer jag ihåg.. ;)
  Och vilken härlig sallad!!
  =)

  SvaraRadera
 3. Jag är precis som dig; lantis i själen! :-)

  Kram M

  SvaraRadera
 4. Lantislivet är alla tiders ;)

  SvaraRadera
 5. Gott det ser ut, härigt med cykelbubbla.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Jag använder mig av detta. Whey-80 stevia. Inget aspartam i tex samt naturliga färgämnen. http://www.gymgrossisten.com/1/sv/artiklar/whey-80-stevia-storkop-4-kg

  Åh vad skönt med cykling. Jag vill ut och cykla nu med, hoppas det kan bli en tur i nästa vecka för mig :D Maten ser så god ut.
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 7. Jag har också alltid tänkt att jag är en lantis, tills jag började jobba i Stockholm och helt plötsligt insåg (till en början ville jag nog inte inse det) att jag gillar storstadspulsen.

  Salladen såg himla god ut och cykeln, den är fin den:)

  SvaraRadera
 8. Jag skulle inte tacka nej till den där måltiden. Mums! Hoppas foten bättrar på sig :)

  SvaraRadera