onsdag 3 april 2013

Laddar upp för marathon


Igår fick jag frågan om jag ville hänga med och springa marathon nu på lördag. Jag älskar ju träning som är långt och länge så jag svarade ja! :)  Lite spännande och se hur kroppen kommer att reagera. Har sprungit en mara två gånger förut men då var det efter jag simmat och cyklat. Just nu känns benen lite trötta men jag hoppas att de hinner bli pigga till helgen. Det kommer bli en trevlig tur tror jag, det lovas ett fikastopp längs med vägen.

Imorse väckte jag upp kroppen med simning. Benen som sagt trötta så dolmen fick bli min bästa vän under passet. Simflowet var inte riktigt där. Tekniken kändes urdålig faktiskt. Jag hoppas på bättre känsla nästa gång.

Ikväll entrade jag gymmet och var i min favorithörna. Pluggade på övningarna som vi fick lära oss under utbildningen. På söndag far jag till Stockholm igen och stannar en hel vecka. Kommer bli tuffa långa dagar. Men jag ser fram emot det väldigt mycket! Pirr i magen!! Snart hoppas jag att jag kan titulera mig som PT! :)17 kommentarer:

 1. Åhh va underbart med mara :) vart går den? :) //Caroline

  SvaraRadera
 2. Men shit!! Va spännande :) vart är loppet?

  SvaraRadera
 3. Jag hejar på dig! Du kommer klara PT-utbildningen galant! :-)

  Kram M

  SvaraRadera
 4. Vad kul, du kommer fixa både PTutbildningen och maran kanoners.
  Hoppas simningen känns bättre nästa gång. Kramar

  SvaraRadera
 5. Härligt med mara, var ska du springa?

  SvaraRadera
 6. Vad duktig du är. Det är bra, det ger mig inspiration :) Drömmer om att klara av att springa en mara någon gång... Men nu är det styrketräningsfokus för mig! Hoppas det går bra för dig och att kroppen piggar på sig :)

  SvaraRadera
 7. kul, spännade att läsa om din mara till helgen, jag håller tummarna!

  SvaraRadera
 8. Älskar långpass med fika! Jag fick just mitt nya träningsprog för 10km som får bli min nya distans. Tror inte det är med några fika långpass. Vi får bestämma tid å dag för simning!

  SvaraRadera
 9. Kul att springa ett maraton. Klart d fixar det! Vart ska ni springa?

  SvaraRadera
 10. Skönt att läsa att även du kan känna dig trött i kroppen. ;) Annars verkar du vara en ûbermänniska. Lycka till på maran. Kommer gå galant. :)

  SvaraRadera
 11. Åh jag vill veta mer, vad skoj och lycka till!

  SvaraRadera
 12. Kul med en mara utan massa simning och cykling i benen. Hoppas det går riktigt bra. Simflytet kommer och går, förhoppningsvis känns det riktigt bra den 17/8

  SvaraRadera
 13. Hahaha du är ju för skön
  vad ska jag göra i helgen...hmm? ett marathon kanske?

  Heja dig!

  SvaraRadera
 14. SÅ kul både med marathon och din PT-utbildning!!
  =)

  SvaraRadera
 15. Hihi, maran fixar du säkert alldeles galant på lördag, utan att ha simmat och cyklat långa sträckor innan löpningen;)

  SvaraRadera
 16. Det är så kul när man får satsa hårt just på det man gillar. Så kul att du går PT! Trivs du annars i Sthlm?

  SvaraRadera
 17. Spännande! Kul att du hakade på!

  SvaraRadera