söndag 7 april 2013

Känslor i kroppen


Känslan i kroppen efter gårdagens 4,2 mil är att benen känns en aning sega, har lite ont i vänsterfoten ( trampade lite snett i de leriga och isiga partierna ) men annars känner jag mig bra!

Känns riktigt kul och bra för stundande utmaningar att ha genomfört en mara nu. Upplägget och turen var riktigt bra och fin. Tack för en bra ordnad dag! Hoppas det blir fler gånger :)

Eftermiddagen har jag spenderat på ett tåg på väg upp till Stockholm. 1 veckas personlig tränar utbildning väntar, sen är det 1 vecka hemma för att sedan åka tillbaka till Stockholm för att gå utbildningens sista vecka. Förväntansfull och lite pirrig i magen.

Jag efterlyste träningssällskap i sthlmstrakten på Facebook och instagram och har redan fått napp, så det blir nya bloggträffar vilket jag ser fram emot! :)

Jag bor i Stadshagen (hyr en lägenhet av en jättesöt tjej)  och har hört att det ska vara väldigt fint och springa här längs med vattnet, det ska jag ta reda på! :)

Väskorna fullproppade med träningskläder, lets go!! :) 


6 kommentarer:

 1. Låter som att du har en härlig vecka framför dej! Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Underbart, önskar jag bodde i Sthlm för det skulle vara riktigt inspirerande att få träna med dig.
  Lycka till i veckan.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Åh så spännande!! De kommer gå fint för dig. Härligt med träningssällskap, alltid lika uppskattat :) kramar ifrån Anna overenskommelsen.blogg.se

  SvaraRadera
 4. Låter som du har en härlig vecka framför dig! :)
  Grymt jobbat med marathonpasset också!

  SvaraRadera
 5. ÅH vad mysigt med bloggträffar! uppdatering ser jag fram emot!

  SvaraRadera
 6. Grymt bra jobbat på marathon-passet! Sjukt snyggt att genomföra en hel mara på ett träningspass, tufft nog på tävling! Kul att du kommer till sthlm med.

  SvaraRadera