tisdag 9 april 2013

Cykling på åbäke


Denna skönhet till cykel satt jag på i morse klockan 06.30. Vi blev ganska goda vänner. Jag fick till känslan i benen och genom att blunda och fokusera, drömma mig bort till en annan värld fick jag det att fungera. intervaller varvat med tunga backar. Man tager vad man haver och idag gjorde jag det bästa av situationen. Totalt 90 min i bubblan!

Ikväll fick jag cykla på en riktig spinningcykel. Ett pass som var sådär tyckte jag. Fick återigen gå in i mig själv. Blunda och köra så tufft jag kunde. Mycket cykling idag, känns bra. Längtar efter att få göra premiär utomhus nu!

Börjar känna en liten känsla av hemlängtan. Jag är så otroligt hemmakär och vill gärna ha tillgång till allt jag har där hemma. Men jag har det bra här i Stockholm, utbildningen är toppen. Inspirerande med lärare som verkligen brinner för vad de gör. Idag har vi fortsatt med ledarskap och det är så intressant.

I morgon väntar funktionell rörlighet, tester träning och töj. Vi ska jobba med muskelsystem i rörelse. Blir en spännande dag. Återigen är jag som en svamp och suger in allt jag kan.Något som gruvar mig just nu är att min fot har börjat svullna upp. Jag vet att jag klev snett i lördags när vi sprang, lite orolig över vad det kan vara. Det gör tokigt ont när jag går. Känns inge kul och jag hoppas att detta går över så snabbt som möjligt. Kanske är en stukning? Hoppas den känns bättre imorgon för springa vill jag kunna göra snart!

9 kommentarer:

 1. Jag hade min cykelpremiär idag. Lite häftigt att cykla på bara vägar när det fortfarande är en hel del snö kvar runt om. Riktigt härligt att få komma ut dock! :)
  Gissar att du borde kunna ha utepremiär när du kommer hem igen? :)

  SvaraRadera
 2. Oj stakars foten! Man måste vara försiktig med fötterna. Antar att du har lindat den

  SvaraRadera
 3. Hoppas foten blir bra snart!

  SvaraRadera
 4. Linda den vännen!! Men det skulle du egentligen ha gjort med en gång om du nog inte gjorde det? Stuckningar kan vara envisa om du inte tar det lite lugnt. Tänker på dig!! Massa kramar!!

  SvaraRadera
 5. Vilken järnvilja du har! Hoppas foten blir bra fort!

  SvaraRadera
 6. Det låter då spännande med din utbildning! ! Men hemma är ju alltid bäst ;) hoppas foten böir bra snart :)

  SvaraRadera
 7. Håller med, makrill är så gott.
  Nej, vad tråkigt :( Hur känns det i foten idag?Håller tummarna för att det är bättre!Kramar

  SvaraRadera
 8. Hihi, underbar cykel (eller kanske inte;)).

  Aj, inte kul med foten. Hoppas att den blir bra snart!

  Jag toklängtar också efter utomhuspremiären nu.

  SvaraRadera
 9. tappert att stå ut så länge på den där cykeln! kan tänka mig att du längtar efter utomhuscykling på din Cervélo. Går det att cykla ute i Varberg nu? känner igen mig i hemlängtan, efter ett par nätter i storstan längtar jag hem!

  SvaraRadera