söndag 14 april 2013

MaxTester!


Vilken härlig, jobbig och utmanande dag det har varit. Vi har gjort maxtester i rodd (4 min), push ups, räckhäv, bänkpress, steptest, 2 km löptest, funktionellt magtest, uthållighetstest bål m.m. Vi har även gjort calibermätning,kroppssammansättning, BMI, mätt oss på lite olika vis i bara underkläder, lite speciellt men bra att få känna på hur det är att vara i vår klients roll.

Alla dessa maxtester har vi alltså gjort idag och det har varit så roligt men tokjobbigt. Kroppen har skakat. Intressant hur kroppen reagerar på övningar som man inte brukar göra, hur mycket man orkar. Svårt med roddmaskinen, veta hur pass hårt man kan börja köra när man är ovan vid att ro. Men det gick bra, kom nästan 1000 meter på 4 min. Mina magtest gick bra så en stark bål har jag. nöjd med 33 st armhävningar ( på knä ) .

Man orkar mer än vad man tror. Bara att man får grym peppning från klasskamraterna gör att man orkar hålla ut längre. Jag är lite så att jag underskattar mig själv, men jag ska bli bättre på att tro på mig själv.

Sista vi gjorde var maxtest löpning där jag tyvärr fick avstå pga min fot som fortfarande gör ont :( men hellre ett missat löppass än flera.

Nu sitter jag på tåget på väg hem och ska försöka få ihop hela veckan. Repetera så jag verkligen kan allt vi lärt oss. Om 1 vecka far jag till Stockholm igen och kommer förhoppningsvis efter den veckan vara licenserad personlig tränare. Vägen dit kommer att vara tuff! Jag ska kämpa!!! :)12 kommentarer:

 1. Vilken dag! Maxtester ska helt klart göras i sällskap av andra peppande träningskompisar, ni fick till en grym träningsdag där.. både kul och jobbig! :) Blir det uppföljning på testerna?

  SvaraRadera
 2. Oj vilken dag!! Låter tufft men roligt :)

  SvaraRadera
 3. Är det någon som fixar att bli pt så är det du.
  Lycka till.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Åh så kul :) Härligt med maxteater. Man kan mer än vad man tror. Jag är oxå lite dålig på att tro på mig själv, men jag jobbar på de :) hoppas resan hem gick bra! Kram ifrån Anna (overenskommelsen.blogg.se)

  SvaraRadera
 5. Så kul med tester! Det är ju alltid bra att testa sig själv, och ska man testa andra måste man ju veta vad man håller på med. Kul också med rörlighetövningarna får igår, spännande att få veta var man behöver stärka upp sin kropp!

  SvaraRadera
 6. Åh så kul med alla tester! :)

  SvaraRadera
 7. Alltid bra med tester och som sagt de ska du göra på dina kunder sedan så då måste du veta hur det känns...:D Snart är du färdig, kul!

  SvaraRadera
 8. Både lite ångestframkallande och kul med dessa maxtester kan jag tro. Ofta klarar man mer än man tror ..
  Du är grym Lina så du fixar detta galant!! Hoppas din fot blir helt bra snart!!
  Kram =)

  SvaraRadera
 9. Puh, det låter svettigt! Synd om digo ch din fot :( Hoppas du piggar på den!

  SvaraRadera
 10. sånt där som verkar kul att testa men törs man??? någon gång kanske!

  SvaraRadera
 11. Det där kommer att gå som en dans!! Du om ngn kan det!!

  SvaraRadera
 12. Kul det låter! Lycka till nu till helgen!

  SvaraRadera