onsdag 17 april 2013

Simbubbel & Body Pump


Äntligen var det dags för simning igen efter ett litet uppehåll. Jag cyklade iväg med ett litet pirr i magen, hur skulle det kännas att hoppa i vattnet igen.

Jag behövde inte vara nervös för den där härliga underbara känslan kom till mig direkt när vattnet svepte om mig. Bubblande och magiskt i 90 min. Skön start på dagen! Simlycka!

Ikväll blev det ett oväntat pass. Jag gick på body pump, det händer inte ofta, men när jag väl är där så är det rätt skönt. Bra genomkörare för kroppen och bockar redan nu av träningsvärken för imorgon! Check!

Dagen har även bjudit på trevlig lunchdejt och ett möte med himmelriket, färska blåbär och hallon är bland det godaste jag vet, det levererar kärlek! :)

Fin och bra dag!9 kommentarer:

 1. Gu va glad man blir av att läsa din blogg! Body pump är kul!! :)

  SvaraRadera
 2. Blåbär och hallon är verkligen grymt gott!

  SvaraRadera
 3. Jag avverkade också 90 minuters simning igår (okej då, övervägande plaskande men ändå!). Underbart! Fina bilder!

  SvaraRadera
 4. Underbart med blåbär & hallon !! Länge sen jag var på Body Pump nu men det är kul att träna styrka i grupp. Man blir lite pepp av det!
  =)

  SvaraRadera
 5. Hallon och blåbär är bland det bästa som finns! På tal om träning tillsammans- om det hinns med är det kul att ses och springa en sväng eller gymma tillsammans, för att det är kul att ses på riktigt, i verkligheten. Var är du och gör kursen?

  SvaraRadera
 6. Skönt att du fick simmat av dig, det är helt underbart efter ett litet uppehåll! hoppas musklerna lämnar lite träningsvärk som belöning idag ;)

  SvaraRadera
 7. Åhhh den fina träningsvärken som BP kan ge.....:) Härligt att starta dagen med ett simpass.

  SvaraRadera
 8. Jag får ALLTID allra värst träningsvärk efter Body Pump (även om jag sällan går på det). Träningsvärken från "vanliga" styrkepass går inte att jämföra... ;-)

  Och skönt att du fick simma igen! :-)
  Kram M

  SvaraRadera
 9. Visst är det härligt vilken träningsvärk en bp klass ger om man inte gått på klassen på ett tag, älskar't

  SvaraRadera