onsdag 24 april 2013

Morgonlöp med solsken


Vilken fantastisk start på dagen jag fick. 06.15 befann jag mig i löpskorna. Skulle egentligen vara en promenad men benen ville springa och jobba bort de hårda klumparna från gårdagens Max tester. Rumpan var helt hopklämd.

Det blev en liten tur, behaglig skön och ljuvlig. Solen i ögonen. utan klocka på armen. Sprang bara på känsla. Vilket skönt pass och morgonen kunde inte börjat bättre. Full med ny energi!

Dagen i skolan har varit bra. vi har fortsatt instruera varandra i övningar och min morgon började med maxtest bröst, ben armar. Riktigt tufft! Sedan har vi fortsatt med passningsteknik. Det ska vara säkert att träna och vi som PT ska alltid vara redo och uppe på fötterna! Alltid fokus på kunden, enormt viktigt!

Känslorna har pendlat lite idag, jag vet inte varför jag tvivlar på mig själv, jag måste börja intala mig själv att jag kan att jag är bra.

Vi har varje dag fått hemläxa och så även idag. Så nu sitter jag och sliter mig lite i håret. Ska konstruera ett pass för min kompis som jag ska köra för henne imorgon. Utmanande och svårt!

Imorgon gäller det att vara på tå och leverera!! Jag vill bli en grym pt och jag ska kämpa för att nå dit! Nu kör vi! Laddar upp med positiva tankar, jag kan, jag vill, jag är grym! :)13 kommentarer:

 1. Du är ju till och med grymmast;)

  SvaraRadera
 2. Ser jätteskönt ut! Och framför allt skönt att köra pass utan klocka emellanåt. :-)
  Kram M

  SvaraRadera
 3. Du kommer bli en grym pt var så säker!

  SvaraRadera
 4. Du behöver inte vara orolig! Jag hade mer än gärna haft dig som pt. Du är ju grym!!

  SvaraRadera
 5. Du kommer säkert bli grymt bra!

  SvaraRadera
 6. Tvekandet är kanske för att du vet att du måste prestera. Tvekar du t ex aldrig inför tävlingsstart? jag brukar tänka att det är lite liknande känsla. Tänk då hur härligt det brukar vara att gå i mål :) Du kommer klara det!

  SvaraRadera
 7. Du e ju grym, inspirerande & har världens förutsättningar för att bli en riktigt bra och unik PT!

  SvaraRadera
 8. Lycka till i dag! Du inspirerar ju redan många. Kom ihåg det!

  SvaraRadera
 9. Klart du är grym! Lycka till! :)

  SvaraRadera
 10. Du ÄR bra! Tänk att förmedla den energin du förmedlar på bloggen till dina kunder, det kan inte bli annat än bra. Och så är jag så grymt avundsjuk på att du tar dig ut på morgonen och springer. Önskar jag hade den disciplinen....

  SvaraRadera
 11. Härlig start. Och grymt tufft program!

  SvaraRadera
 12. Åh, underbart med morgonlöpning! Jag hoppas du hittat något nytt bra spår i din nya hemstad :)

  SvaraRadera
 13. Den där solen som vi har fått uppleva så mycket på sistone är ju helt underbar!

  SvaraRadera