tisdag 3 september 2013

Benen protesterar - jag lyder


Jösses!!! Idag kan jag inte gå normalt i trappor, benen svarar inte, det känns som att jag gjorde en Ironman igår, nästan värre känsla. Träningsvärken i framsida lår är helt galen. Jag har aldrig varit med om liknande. Så kommer jag på mig själv att jag inte har vilat benen sen kraftansträngningen i lördags och att jag körde mängder av benövningar igår som jag inte brukar göra, kroppen reagerar direkt och jag lyder.

Vilan är behövlig. Istället för träning blir det matlagning till resten av veckan. En anmälan till ett lopp ska in innan platserna är slut. Det kommer bli en spännande vår/sommar, jag tänker upptäcka nya lopp och sugas in i atmosfären.


Någon av er som har ett fint lopp att rekommendera? Löpning/Triathlon! :)


11 kommentarer:

 1. Har tyvärr inga lopp att rekommendera. Skulle sprungit gbgvarvet förra året men blev skadad. Hoppas på att få uppleva de någon gång(såg att du var anmäld, underbart) jag ska springa en halvmara nu i oktober. Den går oxå i Göteborg :) idag hälsade jag ifrån dig till Kostenius :) Hon sken upp som en sol, hon sa: denna fantastiska tjej och jag instämde. Trots att jag inte har träffat eller känner dig. Du verkar vara så underbar som person <3 kram ifrån Anna overenskommelsen.blogg.se

  SvaraRadera
 2. Det är bra att låta kroppen vila när det behövs och det har du verkligen gjort dig förtjänt av. Jag kan verkligen rekomendera Finalloppet här i göteborg, skatås. Ett jättetrevligt lopp i fina skatås som är välordnat och roligt :D finns 10 och 19 km att välja på :)
  Annars ska jag springa lidingöloppet nu i slutet på september. Du har aldrig funderat på att göra en svensk klassiker kanske? :)

  SvaraRadera
 3. Älskar Göteborgsvarvet och lidingöloppet. Kul att du ska springa gt.

  SvaraRadera
 4. Visst är det roligt att prova nya lopp?! Är lite av mitt mål också. Jag har kört de flesta "stora" lopp i Sthlm. Rekommenderar Lidingö, mysig bana! I år har jag valt lite mindre lopp (löpning) och då lyckats springa hem fina priser - kul. Blir lite less på att en del lopp är så stora och att man måste anmäla sig så lång tid innan.
  Härligt med träningsvärk :-)!
  /Helena V

  SvaraRadera
 5. Prinsens minne i Halmstad www.prinsensminne.se ! Går 3:e helgen i augusti och har 5, 10 och 21,1 km. Halvmara-banan är riktigt naturskön och kul att springa. Hyfsat platt!

  SvaraRadera
 6. Vila är bra! :) Jag gillar Sövde Triathlon. Vet att du redan har varit där, så inget nytt, men det är en trevlig tävling. Jag har kört sprinten där två gånger, men ska försöka mig på HIM nästa sommar hade jag tänkt. :)

  SvaraRadera
 7. Hej! Jag vilar också nu. Känns som man behöver vila både för kropp och hjärna. Ska man orka ta nya tag så behövs vilan.
  Kretsloppet går här i Borås nästa vecka, den 14-september. 1 mil. Brukar vara en riktig löpfest! Så om du vill ha ett lopp som är nära :)

  SvaraRadera
 8. Toughest eller Tough Viking. Toughest i Malmö för en kanske "billigare känsla" men kortare och mer intensiv bana. Tough Viking för en längre och kanske roligare hinder. Men hinderbanelöpning, kul för hela kroppen.

  Annars är som andra nämnt Göteborgsvarvet en i sanning stor folkfest, riktigt roligt att springa. Alltid glädje runtom på hela banan. Hela staden är med.

  Malmö Triathlon. Har inte kört tillräckligt många för att avgöra om den är så bra egentligen. Simbanan är ok och löpningen är rätt så trevlig men hoppas bara de gör om cykelbanan igen. I år var den inte så bra. Haha.. undrar just om jag faktiskt rekommenderar eller avråder =)

  SvaraRadera
 9. du kanske behöver säsongsvila under några veckor för att få en rejäl återhämtning innan nya äventyr tar vid? typ bara mysträna lugnt ett tag :) Och jag föreslår såklart VANSBRO nästa sommar! <3 <3 <3

  SvaraRadera
 10. Helt rätt att lyssna på kroppen, eller benen ;-) Stockholm Marathon borde ju passa dig perfekt! Är själv sugen på att anmäla mig. Eller varför inte göra mig sällskap redan på Lidingö?!

  SvaraRadera
 11. Vila och ge dig rejäl återhämtning

  SvaraRadera