onsdag 4 september 2013

Göteborgsvarvet 2014


Jag vet många som ska till Göteborg och springa varvet och det gjorde det extra kul när jag igår anmälde mig till denna folkfest som det beskrivs att det är. Jag har aldrig sprungit det och jag tyckte att det var dags nu, Göteborg är ju nära så det passar bra!

Jag vet inte vad man kan förvänta sig av detta lopp, kommer man kunna seeda sig eller hur funkar det?

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1236763_10151515137321706_1170062490_n.jpg 


Läget på benen idag är nästan detsamma som igår. Träningsvärken håller sig kvar och det är fortfarande en utmaning att gå i trappor, helt otroligt vad det sitter i! Ikväll fick det blir träning för kropp och själ. En klassbiljett till global yoga skrevs ut och jag hamnade på mattan och flödade igenom rörelser som idag gick i vattnets tecken. Träning som jag borde ge kroppen oftare, bra komplement! Denna höst tror jag kommer bli magisk och bra!

Nu hoppas jag på bättre ben imorgon för jag är springsugen! :)


6 kommentarer:

 1. Man brukar kunna seeda till loppet, räknar med att det är samma i år.
  Härligt med yoga

  SvaraRadera
 2. KUL!! Jag ska med springa varvet :D Det går seeda på speciella seedingslopp som du kan läsa om på göteborgsvarvets hemsida.

  SvaraRadera
 3. Kul med Göteborgsvarvet! Det är hög tid att planera nästa år.

  SvaraRadera
 4. Göteborgsvarvet har egna seedningslopp i bl.a. Helsingborg och Göteborg där alla tider är seedande, se http://www.goteborgsvarvet.se/Lopare/Loppen/. Springer du milen under 47 minuter kan du seeda dig på vilket kontrollmätt mil-lopp som helst. Springer du en halvmara under 1:45 kan du även seeda dig via ett kontrollmätt halvmarathon, se http://www.goteborgsvarvet.se/Lopare/Loppen/GoteborgsVarvet-21-KM/Seedningsregler/.
  Seedar du dig hamnar du i en startgrupp med löpare som är mer jämnsnabba med dig, vilket (om man är en duktig löpare som du) kan leda till att det blir mycket gruff och armbågar när man ska iväg. Springer du oseedat är det en bra idé att se till att hamna långt fram i startfållan så att du kan springa ifrån de som är långsammare än dig.
  Det är stora startgrupper och det är väldigt trångt, men det är en helt underbar stämning och kul upplevelse!

  SvaraRadera
 5. SV: Ja, det är riktigt kul att springa i grupp! Jag ska också springa Göteborgsvarvet och jag sprang det i år, därför har jag koll på alla seedningsregler:)

  SvaraRadera
 6. Wiiiee va skoj!! :-) Ta Lidingö med nästa år vettja.. ;-)

  SvaraRadera