lördag 21 september 2013

TriathlonLördag med VarbergsSim


Vattnet ligger stilla vackert innan alla morgonpigga simmare hoppar i. Det är lördag morgon och full fart i simhallen. Vi triathleter är en liten skara men det är skönt att inte behöva trängas i banorna. Fart och fläkt, på med fenor och susa, fånga vattnet. Jag tog en hel 25 m längd under vattnet, alltså utan att andas, jobbigt, men känner mig som en fisk ibland.

Idag blev jag så simlycklig då jag fick höra från vår grymma coach att jag har fått in mera fart och bättre teknik. Är så himla glad att alla timmar jag la ner på och simma i somras har gett resultat! Nöta och öva, jag vill bli bättre simmare! Jag tycker det är så fantastiskt roligt!

Spinningen efteråt var bra med många långa backar och avslutande ruscher. Skönt och gå in i sin egen bubbla och bara köra. Tackar mina ben och min kropp för ett grymt arbete idag :) Älskar verkligen denna starten på helgen! 
7 kommentarer:

 1. Önskar att jag tyckte lika mycket om att simma som du! Tänker att jag ska lära mig och i förlängningen testa triathlon, men jag tycker ju inte om att bli blöt..... bara svettblöt... känns som dåliga förutsättningar :)

  SvaraRadera
 2. Låter som en superbra start på lördagen! Jag startade den med härlig höstlöpning. Inte fel det heller :)

  SvaraRadera
 3. Härligt att träna och få energi i en grupp. Själv har jag varit tvungen att kurera en ond hals och vila den här helgen! Hoppas du får en skön söndag.

  SvaraRadera
 4. Du får verkligen mej sugen på att simma !!! :)

  SvaraRadera
 5. det är verkligen häftigt vilken topp-simmare du utvecklats till! för du har väl inte simmat som yngre/barn? och det verkar ju vara (efter vad jag "hört") vara den svåraste triathlongrenen att börja med "från början". din tid på IM var ju helt fantastisk. du är grym!

  SvaraRadera
 6. Jag är inte någon simmare (gillar inte vatten, framför allt inte kallt vatten), men tyckte ändå att det var skönt att simma i poolen och i havet nere i Spanien. Så jag tänker att i höst ska jag minsann komma iväg och testa att simma lite "på riktigt" i någon simhall. Vi får se... Du inspirerar ju!

  SvaraRadera
 7. Önskar jag kunde känna samma lycka (istället för panik) i bassängen..

  SvaraRadera