onsdag 18 september 2013

X-fit och huvudstående


Onsdagstraditionen fortsätter...
Börjar med riktigt tuff X-fit och avslutar med utmanande global yoga

På X-fiten idag jobbade vi igenom olika stationer som innehöll 2 övningar jobbade igenom övningarna 30 sek x 2. Det blev en burpees, knäböjs hopp med TRX, smal rodd med TRX, bröstpress med TRX, olika magövningar, triceps dips, en axelövning där det verkligen började brännas i musklerna. Ett klockrent pass för hela kroppen. Jag måste bli bättre på DIPS, galet vad jobbigt, ytterligare ett mål i höst! Starkare triceps - förbättrar min simning! :)

Så fantastiskt roligt, effektivt och jobbigt. Man gör övningar som man inte annars skulle göra vilket kommer resultera i skön träningsvärk imorgon.

Sen landade jag återigen på yogamattan för tredje veckan i rad. Är så glad att jag hittat tillbaka till den. Gör så himla gott för kroppen. Idag var det ett riktigt utmanade pass. Armar, mage, axlar, rygg, bröst fick jobba stenhårt för att hålla positionerna och idag provade jag huvudstående och jag lyckades! :) Så roligt! 

Yogan är här för och stanna! Lycklig i själen!

5 kommentarer:

 1. Bra jobbat, yoga är som balsam för kroppen.

  SvaraRadera
 2. Det låter verkligen som effektiva och välgörande pass. Yoga har jag testat några gånger men det står fortfarande på min att-göra-lista.

  SvaraRadera
 3. Vilket pass, underbart! Jag har aldrig provat yoga på pass, bara försökt på mig hemma. En vän till mig frågade om jag ville följa med så det kommer jag att testa nu framöver :D
  Vilken underbar bild Lina <3 kramar

  SvaraRadera
 4. Gillar verkligen typen av X-fit träning! Alltid grymt effektivt!

  SvaraRadera