fredag 29 mars 2013

Morgonspring med isiga vindar


Jag är verkligen en morgonmänniska. Älskar att stiga upp tidigt och som idag ta på mig löpskorna och springa iväg innan staden vaknat till liv. Få njuta av naturen. Att ha vattnet så nära är lyx. Frihetskänsla.

Idag var det småkyligt, benen sega och vindarna kändes lite isiga mot kroppen men ändå helt underbart att få vakna till liv ute och andas in frisk luft i lungorna. Sprang längs strandpromenaden här i Varberg och jag kan verkligen inte få nog av den. Så vackert och en längtan efter sommaren kom till mig!

Dagen kunde inte ha startat bättre. Morgonträning har blivit lite av min grej nu. Fylld med mer energi. 

Hoppas ni får en fantastisk långfredag! jag ska iväg på jobb men ska njuta av en ledig kväll sen! 


9 kommentarer:

 1. Så härligt! Jag längtar till sommaren, då vi brukar åka ner. Mysa vid fästningen, äta på campino, åka och äta en glass i träslövsläge :P Kram

  SvaraRadera
 2. Ser vackert men småkyligt ut!

  SvaraRadera
 3. Härligt pass. Man blir så glad av att röra sig utomhus nu när solen börjat titta fram. Gött!
  Glad påsk!

  SvaraRadera
 4. Bästa starten och alldeles fantastiskt att springa i den miljön.
  Glad påsk.

  SvaraRadera
 5. Morgonträning är verkligen härligt och energigivande, att få vakna upp tillsammans med naturen, det ligger liksom ett annat lugn i det! :) Men de där isiga vindarna kan man skippa.. GLAD PÅSK! :)

  SvaraRadera
 6. Underbart fina bilder! Glad påsk!

  SvaraRadera
 7. Jag är helt tvärtemot, en riktig kvällsmänniska. :) Det bästa jag vet är att på sommaren sticka ut och springa typ kl.21:30, och springa i solnedgången efter kl.22.

  SvaraRadera
 8. Älskar morgonträning. Finns inget bättre sätt att starta dagen på. Dessutom blir frukosten efter sååå mycket godare :)

  SvaraRadera