lördag 23 mars 2013

Utbildningsdag+ bloggdejt


Gårdagen var mycket lärorik och rolig. Vi gick igenom funktionell träning. Arbetade med kettlebell, TRX, frivändning med överstöt - olympiskt lyft, ryck, med mera. olympiskt lyft och ryck var väldigt svårt tekniskt. Huvudet matades in med massa nya kunskaper. Jag älskar det.

Mycket bra och givande dag på utbildningen! Idag fortsätter vi att öva och på schemat står kondition, funktionella övningar i kabelmaskinen, träningsplanering. Ser fram emot dagen!!

Igår spenderade jag kvällen på Hermans vegetariska trädgårdscafé tillsammans med Anna. ( annakutar.blogspot.com ). Vi har läst varandras bloggar under en längre tid och det var väldigt roligt att få träffas i verkligheten. Vilken tjej!! Härlig, go söt tjej!! Det blev god mat och massa prat! Mysigt! Hermans café var toppen. Nästa gång måste jag prova deras raw food efterrätter. En fin och trevlig kväll! :)9 kommentarer:

 1. Oj oj den där Herman skulle jag vilja besöka. Ser otroligt gott ut!
  Och vad roligt att träffas så irl.. man lär ju känna varandra ganska bra såhär ibland.
  :)

  SvaraRadera
 2. Vilken bra träningsdag, så otroligt bra att ni går igenom just lyft/ryck/frivändning med överstöt etc. Så svåra saker men så bra! Skulle jag skaffa PT skulle ett krav vara just att h*n har koll på denna typ av övnigar! Kul med träffen också! Herman måste ju besökas inser jag då jag ser dina bilder :)

  SvaraRadera
 3. Jag har faktiskt aldrig varit på Herman, men inser nu att jag måste gå dit!

  SvaraRadera
 4. Åh Hermans är ju jättehärligt. Saknar det stället (bor ej längre i Sthlm)

  SvaraRadera
 5. Låter lyckat! Vart ligger det där trädgårdscafet?

  SvaraRadera
 6. Det där såg ut som ett riktigt bra hak.
  Åh vad jag skulle vilja lära mig de funktionella styrkebitarna ordentligt. Jag upplever det som att jag kan dem, men såklart är det inte så.. ;-)

  SvaraRadera
 7. Är du vegetarian ? Lycka till med utbildningen!!

  SvaraRadera
 8. Vad kul att du fick chansen att pröva Hermans. Love it! Vad roligt också med en bloggdate :)

  SvaraRadera