tisdag 2 juli 2013

4 km simbubbla


Oj vilken träningsvärk jag har i benen idag, särskilt i framsida lår. Rejält trötta efter löpturen igår, den satte sina spår i benen. Tanken var att jag skulle ut med Cervélon men det hade inte varit någon idé med dessa trötta ben. Det blev istället en tur till simstadion, mjuka upp kroppen och låta benen vila.

Idag blev det en härlig känsla i vattnet. En skönt driv och tempo, nöta mala längder med några fartökningar. 
4 km simning på ca 1 h 20 min. Simmet känns bra och roligt!

Grejer som alltid är med i min simväska nu i sommar! 
glasögon, vaselin, öronproppar, paddlar, mössa och vattenflaska. 

Det blev även en tur till gymmet där jag återigen körde denna grymma övning. 
Hade en härlig träningsvärk efter jag gjort den förra gången! Prova! :)


8 kommentarer:

 1. Härligt när det känns så bra! Den där övningen ser riktigt svår ut!

  SvaraRadera
 2. Kul övning! Den ska jag prova! :)

  SvaraRadera
 3. Så grymt bra! Skön träning och bra när man kan ändra planerna trots att något annat är planerat. Kommer nog kännas konstigt nu när jag ska hoppa i bassängen. Van att simma i sjön :) kram ifrån Anna overenskommelsen.blogg.se

  SvaraRadera
 4. Jag ska prova din coreövning Lina!!

  SvaraRadera
 5. Låter som riktigt bra simning! Du är snabb i vattnet :) Vi hade premiär på ett nytt Triathlon här i Söderhamn i lördags. Det hade varit något för dig ;)

  Vilket fantastiskt vackert kort på utomhusbassängen!!!

  Hoppas du har en fin dag idag

  Krma kram

  SvaraRadera
 6. Kör du alltid med öronproppar? Varför?
  Jag funderar på att jag ska börja, även om jag inte har några problem. Har ju hört talas om inflammationer och yrsel mm.....
  4 km är riktigt långt! Själv satte jag rekort på 3800m i en sjö igår :-)
  /Helena V

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker det är så obehagligt att få in vatten i öronen så därför har jag alltid öronproppar i, väldigt skönt :) grymt att köra 3,8 i öppet vatten! Härligt jobbat! Hoppas du har en fin helg :)

   Radera
  2. Vad skönt att se att man inte är ensam som alltid simma med öronpoppar. SÅ skönt att slippa få vatten i öronen. Jag har egentlig inte nått problem med att få vatten i öronen. Tycker bara att det är obehagligt. Gillar heller inte skvalpet som blir när örat passerar vattenytan speciellt när man crawlar. Så skönt med öronproppar. Alla borde verkligen testa det. Själv kör jag med apotekets gamla gröngula simproppar. Köpte på mig ett lager innan de slutade med dem. Enda nackdelen med dem är att man får vika av badmössa ovanför hörselgången. Kan du dra ner mössan över öronen med öronpropparna du använder?

   Radera