onsdag 31 juli 2013

MorgonTräning det bästa

 
Klockan 07 hoppade jag i bassängen med en halv frukost i magen. Solen tittade fram ibland mellan molnen.Jag måste återigen hylla morgonträning. Det är så fantastisk härlig start. Så glad att det funkar för mig.

Morgonens simpass flöt på hyfsat bra. vissa längder kände jag ett grymt härligt flow medan andra kändes mindre bra. Jag varvade längder med fart, paddlar, teknik fokus, hitta en bra känsla.

Det blev 4 km simning och min andra frukost med jordgubbar smakade extra gott sen!

Imorgon blir det vila och jag känner att kroppen behöver det nu efter de tuffa intervallpassen jag kört i veckan. Vila och ladda inför helgens mängdträning! :)6 kommentarer:

 1. Låter otroligt härligt!
  Önskar jag hade blivit bättre på morgonträning också. Trodde jag skulle det bli så på semestern men kommit mycket annat i vägen på morgonen tyvärr...

  SvaraRadera
 2. Jag känner det samma, morgon träning passar så bra. Tyvärr har jag inte alltid den möjligheten, men försöker ta när chans finns :D
  Bra jobbat i vattnet idag! kram

  SvaraRadera
 3. Så här års måste man ju bara njuuuta av morgonträning! Värre blir det om ett halvår :-(. 4 km är i min värld långt att simma! Förstår att det är skönt med 50-metersbassäng!
  Vila och lycka till i helgen. Jag ska köra ett eget minitriathlon här på landet imorgon (ca 1000m sim, 22 km cykling och 5 km löpning). Ska bli spännande :-)
  /Helena V

  SvaraRadera
 4. Helt ensam i en 50-meters bassäng! Det låter ljuvligt!

  SvaraRadera
 5. Alltså du har ju så mycket energi att man blir stum fröken! Häftigt är det och snabbt kommer det gå i Kalmar! Då ses vi :)

  SvaraRadera