tisdag 16 juli 2013

Cykelintervaller


Just nu räknar jag ner dagarna.... inte långt kvar nu! :)Om jag ska bli en bättre och snabbare cyklist måste jag utmana mig. Våga ta mig utanför bekvämlighetszonen.Planera min cykelpass så de får kvalité. Idag körde jag intervaller, jag hoppas att de kommer göra mig till en bättre cyklist. 

Dagens pass: 

Uppvärm 15 min 
5 x 20 min intervaller - i ett kontrollerat hårt tempo
3 min rullvila mellan intervallerna 

Jag fick kämpa i vinden - den rejäla blåsten har hållit i sig nu i väst. Tur att jag gillar den. Älskar att få kämpa emot den och få trycka på med benen. Solen var med mig, en härlig sommarkväll. 

Utmanade jag mig? JO det måste jag säga att jag gjorde. Tryckte på så nu känns benen sådär härligt trötta! 

Underbara cykling!


10 kommentarer:

 1. härliga bilder! jag skulle ha cyklat med en tjej idag men det blev ingenting, lite sim istället. laddar för ny tur, har lite cykelsug!

  SvaraRadera
 2. Jag blir riktigt cykelinspirerad av att läsa om dina cykelpass :) Bara ryggen blir bra kommer jag nog att ta en cykeltur igen, trots att jag ju EGENTLIGEN gillar löpning mer ;)

  SvaraRadera
 3. Nu närmar det sig!! Grymt pass du fick till :)

  SvaraRadera
 4. Så underbar den är den där känslan :) Blåsten håller i sig här oxå. Jag börjar nästan fega ur när jag ser att det är så blåsigt, en riktigt chicken är vad jag är :/ Imon är det cykel för mig, vare sig det är blåst eller inte :) tack för inspirationen. Kram ifrån Anna overenskommelsen.blogg.se

  SvaraRadera
 5. Vi skulle kunna byta lite. Du kan få lite av mina cykelben och jag kan ta lite av dina löparben :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hade ju varit guld om man kunde byta lite krafter och egenskaper med varandra! :)

   Radera
 6. Tack för din fina kommentar :-) Härligt med intervaller, funkar ju perfekt för löpningen också och är faktiskt den typ av träning som gjort mig nästan 10 minuter snabbare på milen på bara några år!

  SvaraRadera
 7. Tycket du inte att vinden är läskig?? Jag gillar inte sidovinden, hur den griper tag i cykeln (profildäck) och nästan kastar den åt sidan. Då fegar jag och kryper upp i sittposition.... :-(
  /Helena V

  SvaraRadera
 8. Så coolt!!! :-) Jag räknar också ner till den 17:e...kanske inte lika häftigt som dig med stort för mig, cykelvasan 9 mil...haha!!! :-)

  SvaraRadera