söndag 21 juli 2013

DistansLöpning


Solen fortsätter att stråla här i Väst. Härligt att det fina vädret lyckades pricka in just på min lediga helg. Imorgon är det dags att jobba igen men har verkligen njutit till fullo denna helg så är proppad med energi!

Idag var det dags för distanslöp. Solen sken på en klarblå himmel. Jag kände mig som en rosa karamell i mitt chockrosa linne. Jag sprang längs med vattnet, tänkte att där kanske det kylde lite grann mot kroppen. Men värmen idag var tryckande. Pannbenet fick kopplas på då magen började protestera lite också. Jag brukar inte ha så svårt för värmen men idag kändes det att kroppen inte riktigt var van vid att springa i varmt väder.

Det blev 2 mil i behagligt tempo, väldigt nöjd efter turen! Det blev sedan stranden resten av dagen. Underbart! Åh vad jag älskar att bo nära havet. Vackert!5 kommentarer:

 1. Perfekt kombo! Löpning och strand!

  SvaraRadera
 2. Känner det samma, det har varit skönt att vara lite ledig :) underbart att bo i en av de finaste städer i Sverige <3 kram ifrån Anna overenskommelsen.blogg.se

  SvaraRadera
 3. så himla snygg outfit! och vilket långpass på cykel, 13 mil!

  tänkte på dig under inslaget om Lisa Nordén igår på SVT Sportspegeln. Finns nog att se på Play om du inte såg det igår. Kram!

  SvaraRadera
 4. Egentligen borde man nog vänja kroppen vid olika temperaturer, men jag har verkligen ingen ork i den här värmen... :-(

  SvaraRadera
 5. Snyggt linne och härligt.med löp och strand! Varberg är ju så vackert!!

  SvaraRadera