måndag 15 juli 2013

MåndagsSim och Löp


Igår hade jag en vilodag. Jag pysslade inte med något speciellt utan tog det mest lugnt. Lagade mat för veckan och åt gott på kvällen. Den goda paleokladdkakan är en favorit!Imorse när jag vaknade var jag väldigt sugen på träning. Dagens pass: 1 h simning och 1 h löpning 
Laddad för sim! Simmet kändes bra. Jag körde intervaller i form av en 50 lös en 50 hård. Vet inte hur många det blev då jag tappade räkningen efter ett tag men härligt och jobbigt var det. Skönt att köra det upplägget, då får man riktigt ladda krafterna och tankarna på den lösa längden för att sedan öka på rejält på den andra. Det blev även några längder med paddlar för att få upp styrkan. 

Efter simmet hoppade jag i löpskorna. Att kombinera simning och löpning är grymt. Just nu i simningen använder jag mina ben minimalt så de ska vara fräscha efteråt. Helt perfekt! I ett väldigt blåsigt och mulet Varberg sprang jag längs med vattnet och upp i bokskogen den sista biten. Lite mer än 12 km fick jag ihop på timmen jag sprang.

Efter en andra frukost är jag nu redo för jobbdagen! Bästa starten!! 11 kommentarer:

 1. Tack snälla <3
  Vilken fin start på veckan, underbart! Jag har svårt att inte använda benen. (Ja eller sparsamt)Har du något tips? Jag borde kanske stärka magmusklerna. Mer magövningar kanske? Kram ifrån Anna overenskommelsen.blogg.se

  SvaraRadera
 2. Ja en vilodag behövde du nog, du är ju helt enormt duktig!! Härligt jobbat med simmet och löpet :D

  SvaraRadera
 3. Har redan cyklat i dag. Din simning + min cykling + din löpning = triathlon eller hur?! ;-)

  SvaraRadera
 4. Testa denna kladdkaka - lätt bäst
  http://www.kokaihop.se/recept/kladdkaka-med-lakrits-och-citrongradde

  SvaraRadera
 5. Kanonpass! Och vad god kakan ser ut! Mums! :-)

  Kram M

  SvaraRadera
 6. Smaskens med kakan! Du ser härligt fit ut på bilden! (:

  SvaraRadera
 7. Visst är det underbart att vara riktigt träningssugen efter en dags vila.

  SvaraRadera
 8. Åh vad härligt det lät att först simma och spara lite på benen för att sen springa och få jobba med dem också!

  SvaraRadera
 9. Du tränar på riktigt bra! Nedräkning pågår, inte långt kvar tills vi ses i Kalmar!

  SvaraRadera
 10. Hej! så roligt att läsa din blogg, blir väldigt inspirerad! Vad har du för målsättning, tidsmässigt, i kalmar? Lycka till!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Så glad jag blir av din kommentar, det värmer i kroppen! :) jag har inte funderat så mycket på tidsmål, men skulle gärna vilja slå min tid från förra året, så om jag får önska så får jag en tid som är bättre än 11.34. :)

   Radera