tisdag 23 juli 2013

Tempocykling - våga utmana


En ledig förmiddag spenderar jag gärna i sadeln. Idag blev det tempocykling. Det blåste motvind de första 3 milen, försökte trycka på med benen och verkligen kämpa med farten.

Ibland känner jag mig så himla långsam som cyklist. Att jag aldrig kan ligga där jag vill. En svaghet jag har är att jag inte vågar trycka på allt jag har, det finns ofta en extra växel som aldrig kopplas in.

Men jag måste öva på detta och verkligen TA UT MIG på de passen där det ska kännas tungt och jättejobbigt. Nu blir det inte alltid så men ibland kan jag bli tokig på mig själv att jag inte gav mer.

6 mil på sadeln idag med motvind och medvind. Lyckades köra på en bättre tid än förra veckan, samma sträcka, jag tror att jag nådde mitt mål idag, att verkligen köra!!

De två åren har jag kört Ironman i Kalmar har jag gått i mål med ett leende på läpparna, haft en oförskämt bra och pigg känsla i kroppen,  en känsla av att jag hade lite mer att ge. Vågar jag detta år att trycka på lite mer, jag hoppas det, våga utmana mig lite mer, fast samtidigt ha det bra på banan! :)

Efter cyklingen blev det stranden. Packade med mig lunch och njöt av sol och vacker utsikt innan jobbet kallade.

En grymt bra dag igen... :) 4 kommentarer:

 1. Tänk att både hinna cykla 6 mil, njuta av stranden och jobba! Vilken dag!!

  SvaraRadera
 2. Underbara tisdag :D
  Bra jobbat! Jag safear lite, men försökte oxå trycka på idag. Motvinden vinner nästan alltid. För mig är det lite knäckande, men som du brukar säga: Det ger bra träning :P
  Våga utmana dig i Kalmar, det kommer gå så bra för dig. Ser fram emot den stora dagen jag med :D kramar

  SvaraRadera
 3. Vilken dag, testa att ta ut dig Max innan Ironman så du vet var du har din gräns, hur kroppen känns precis innan ifall du behöver hålla igen under tävlingen. För att inte ta slut där.

  SvaraRadera
 4. Vad har du för medeltid /hastighet i dom 3 momenten i Kalmar för att vara nöjd? /Henrik

  SvaraRadera