söndag 28 juli 2013

Planering vecka 31

 
Söndag - vilodag och jobbdag.

Har gjort en planering för veckan som jag hoppas kommer hålla. Den känns bra och rimlig. Fick ett tips från en tjej som heter Helena som också ska köra Kalmar att köra en Ironmandistans fast uppdelat på tre dagar. Detta tyckte jag lät som en bra och rolig idé att köra nu innan. Så till helgen blir det massvis med härlig triathlon träning.

Räknar ner dagarna och idag är det 20 dagar kvar. Hur känns kroppen? Jag tror och hoppas att den är redo. Men om jag kikar tillbaka på föregående år så hade jag mer träningstimmar, men jag hoppas att passen jag kört i år har varit med lite mer kvalité.

 
Ser fram emot veckan! :) 

8 kommentarer:

 1. Om du gillar och baka!
  Kika på detta!
  Söndags fikat är som gjort för detta!
  Ha en bra dag!http://mittkok.expressen.se/artikel/bjud-pa-ljuvliga-kladdkakor/

  SvaraRadera
 2. Härligt schema :-)
  Jag har precis avverkat min helg och ska fira med ett glas rött - det sista innan Kalmar.
  Min helg blev:
  Fre: 13 mils cykel med efterföljande 9 km löpning. På kvällen 3890 m simning
  Lör: 5 mils cykling och efterföljande 9 km löpning
  Sön: 24 km löpning
  Fy, vad långt en del moment kändes!!! Bl a löpningen efter 13 mil på cykeln. Kände mig som en snigel men snittade 4,35 (?). Och simningen!! Lite vimmelkantig då jag kom upp.
  Stort lycka till med din vecka. Med din rutin lär det gå som en dans. Själv måste jag fundera och planera gällande energiintag inför Kalmar, tror att jag behöver mkt energi om det ska gå bra. Nyfiken på vad du planerar äta :-)?
  /Helena V

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grymt pass du fick till! Snitta 4.35 är ju grymt efter den cyklingen!! Det kommer gå fint i Kalmar! :) vilken gren känns bäst tycker du? Jag tror att jag ska ha med mig bars och gels, fast jag vet att förra året käkade jag Inge gel alls, klarar knappt av det, magen blir la sådär. Ska fundera lite på vad jag ska ha med mig. Sen kommer jag käka lite av det som finns längs med vägen. Nu är det verkligen nära! :)

   Radera
 3. Ser ut som en fin vecka. Ska bli kul att höra hur du tycker uppdelningen kändes. Lycka till med träningsveckan. Jg planerade oxå min vecka tidigare idag, ser fram emot den :) kram ifrån Anna overenskommelsen.blogg.se

  SvaraRadera
 4. Du är en maskin. Over and out! :)

  SvaraRadera
 5. Å vad du är grym som kan fokusera och hålla dig till din plan! Kör på nu det sista innan Kalmar, det kommer gå kanonbra för dig :) Hälsn Anna LJ

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu är det fullt fokus fram till den 18 onde :) längtar!! Nu är det bara och ösa och hoppas på en bra dag på banan :)

   Radera