torsdag 3 oktober 2013

Morgonlöp i vacker skog


Under min morgonlöp ville jag bara att tiden skulle stanna. Låta naturen vara som den är just nu. Det är så vackert att jag får rysningar varje gång jag springer i bokskogen. Färgerna och den friska luften gör att man bara vill vara ute. Själva löpningen gick lite segt, trötta ben, men skönt att få upp blodcirkulationen och andas in den krispiga morgonluften. Ett kort morgonpass för att sedan komma in och äta en ordentlig frukost. Smakar så gott efter träning.

Dagen har fortsatt med PT kunder och jag guidade även spinningdeltagarna in i backar, mörka tunnlar, intervaller och solsken!


Imorgon är det fredag och jag längtar redan efter lördagens triathlonträning. Im in love! :)8 kommentarer:

 1. Kul att du har så givande lördagar! Jag ska satsa på en simhelg. Ska bli så härligt.

  SvaraRadera
 2. Visst är det underbart ute. Bästa tiden på året att springa när det är så hör tycker jag. Vilken fin helg du har att se fram emot. Kramar

  SvaraRadera
 3. Visst är höstlöpning underbart, särskilt morgontid. Luften är så skön och det är så otroligt vackert.
  Låter som du får en härlig helg!!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag älskar hösten. Luften, dofterna, färgerna! Hoppas du får en underbar helg. Själv blir det stughäng och förmodligen en skön powerwalk på lördag morgon och på söndag siktar jag på en långrunda löpning. Kram fina Lina. :)

  SvaraRadera
 5. Göttans!! Idag morgonlöpte jag, dock inte i så fin natur eftersom de va svart ute ;) hehe Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 6. Alltså att vara ute och träna om morgnarna nu, det ger SÅN energiboost! Älskar hösten! :)

  SvaraRadera
 7. Vad kul att det rullar på m Pt-kunder osv! Förstår att du inte kan blogga om själva kundmötena men kanske allmänt hur du upplever att nu jobba som pt, är det som du tänkt osv?

  SvaraRadera
 8. Lite seg löpning vad är det? Har aldrig hänt mig.. Sprang första rundan på evigheters evigheter i går och det gick hur lätt som helst, som vanligt ;-)

  SvaraRadera