torsdag 31 oktober 2013

Löp och CykelTorsdag


Regn och kraftiga vindar mötte mig i morse. Löpturen blev en blöt men vacker historia. Denna höst har varit magisk. Bokskogen är förtrollande vacker, jag njuter av varje steg jag tar där. Trots lite halvsega ben idag så var det härligt att börja dagen på detta vis. Undrar när benen ska bli pigga igen, senaste löppassen har känts sådär. Men jag hoppas på pigga ben den 9onde november.

I kväll körde jag ett spinningpass. Många härliga cyklister i salen. ÅH jag älskar mitt jobb som instruktör. Det bästa är att jag imorgon ska väcka kroppen tillsammans med andra morgonpigga cyklister, när jag kollade ikväll så var passet överbokat, det stod folk på reservlista. Ser ut och bli en full sal imorgon. Så kul!


Mina karamellstrumpor är på vaderna, så skönt! Nu laddar jag för imorgon och en ny härlig helg!
5 kommentarer:

 1. Det kan inte bli bättre, magi! Längtan dit är stor för mig. Kanske kanske är det jag som instruerar i framtiden :) ha en superfin helg! Kramar

  SvaraRadera
 2. lite småkomiskt ändå att du spottade på en löpare... löpning är inte alltid glammigt, haha... alla ggr jag fått lov att besöka "toaletten" ute i skogen t.ex... hu.

  SvaraRadera
 3. När du kommer till Borås kommer du ha superpigga ben som bara vill springa i 6 timmar ;)

  SvaraRadera
 4. Är det ett tempostyre på spinningcykeln? Grymt i så fall=) Lägger du upp dina spinningpass med triathloninspiration? Har förstått att du kör intervaller på dina pass men kör du dem stående eller sittande? Och föredrar du långa eller korta intervaller? Hoppas du får en fin start på träningsveckan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr inget tempostyre, hade varit guld att ha :)! Jag försöker göra cykelpassen så likt man kan köra ute. Gillar intervaller, oftast sittande, de brukar få välja lite själva. Tycker om att köra pyramidintervaller, så man räknar neråt, brukar uppskattas, ex 5,4,3,2, med 1 min återhämtning mellan. Ibland kör jag extensiva intervaller ex 4 x 2 min och vila 1 min mellan. Nu har jag på mitt senaste pass sista låten med lite kortare int. 4x40 sek och 20 sek vila mellan. Gillar variation så blandar korta och långa, men de långa är nog favoriterna :) hoppas du får en fin start på veckan :)

   Radera